Skip to main content

magyar  English

Adatbázisok

Tárgy :
Böngészés:
0-9abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
Keresés:
Bezár

Az adatbázisban megtalálható minden olyan irat, amely az Országgyűlés munkája során önálló napirendi pont lehet, vagy annak tárgyalásához kapcsolódhat (pl. interpelláció vagy módosító javaslat) és természetesen a törvényjavaslatok. Az adatbázis egy egyszerű (Irományok egyszerűsített lekérdezése) és egy összetett (Irományok lekérdezése) keresőfelülettel, valamint a benyújtott törvényjavaslatok listázásával (Folyamatban levő törvényjavaslatok) teszi lehetővé a dokumentumok közötti keresést, illetve böngészést.

Az adatbázissal kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adatbázis referenseihez:

Dr. Surányi Márton történettudomány msuranyilib.unideb.hu 61945
Gergely Gábor jogtudomány ggergelylib.unideb.hu 77216; 62264
[ Bezár ]
pedagógia
Free
Bezár

Az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Pedagógiai Adatbázisa 1989-től a Magyar Pedagógiai Irodalom c. nemzeti szakbibliográfia teljes anyagát, valamint az OPKM-ben feldolgozott idegen nyelvű szakkönyvek és válogatott folyóiratok adatait tartalmazza. A tartalmi feltárást az OPKM saját tárgyszórendszere biztosítja. Az idegen nyelvű dokumentumok jelentős részéhez címfordítás és referátum is tartozik. Az adatbázisban található dokumentumok hozzáférhetőek az OPKM állományában. Az egyes művek interneten hozzáférhető teljes szövegeihez az adatbázis közvetlen elérést biztosít, amennyiben a szerzői jog ezt nem korlátozza.

Az adatbázissal kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adatbázis referenseihez:

Láda Tünde   tladalib.unideb.hu 63636
Száldobágyi-Tóth Bettina fizika, könyvtártudomány, neveléstudomány toth.bettinalib.unideb.hu 22078
[ Bezár ]
multidiszciplináris
Free
Bezár

A közösségi közreműködéssel szerveződő gyűjteményben több mint 54 ezer e-könyvet olvashatunk online, vagy tölthetünk le epub, illetve kindle formátumban. A könyvek neves kiadóknál megjelent művek, és jó minőségű, digitalizált, gondosan korrektúrázott szöveget tartalmaznak. A tematikailag szerteágazó, multidiszciplináris gyűjtemény angol, német, francia, olasz és portugál nyelvű dokumentumokat tesz elérhetővé, és hangoskönyveket is tartalmaz.

Az adatbázissal kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adatbázis referenseihez:

Dr. Koltay Klára kkoltaylib.unideb.hu 61924
Pataki Gyöngyvér orvostudományok pataki.gyongyverlib.unideb.hu 61910
[ Bezár ]