Skip to main content

magyar  English

Adatbázisok

Tárgy :
Böngészés:
0-9abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
Keresés:
Bezár

Az ENSZ Jogügyi Hivatalának (OLA) nemzetközi szerződésekkel foglalkozó szakosztálya a nemzetközi szerződések és egyezmények letéteményese, felel azok megőrzéséért. A honlapon ezen jogi dokumentumok megtekintése mellett információt kapunk a beiktatással és közzététellel kapcsolatban is, illetve az oldalon tréningek és fontosabb események időpontjairól is tájékozódhatunk.

[ Bezár ]
gyógyszerészet, orvostudomány
DE
Bezár

Az UpToDate egy megbízható, szakmailag ellenőrzött klinikai döntéseket előkészítő eszköz. Segít a helyszínen történő döntések gyors és pontos meghozatalában. Az adatbázis 1992-ben a Harward Egyetem orvosai hozták létre azzal a céllal, hogy egy integrált az orvosi szakcikkek mellett azok értelmezését is segítő adatbázist hozzanak létre. A 25 szakágat felölelő adatbázis, gyógyszerleírásokat és orvosi szabadalmakat tartalmaz, valamint metrikus adatokat elemző kalkulátorok segítik a klinikusok hétköznapi munkáját.

Az adatbázissal kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adatbázis referenseihez:

Pataki Gyöngyvér orvostudományok pataki.gyongyverlib.unideb.hu 61910
Simó Klára orvostudományok simo.klaralib.unideb.hu 61909
Varga Ádám orvostudományok varga.adamlib.unideb.hu 61909
[ Bezár ]
jogtudomány
DE
Bezár

2017. január 1-től az egyetem a Jogtár újabb verziójára, a bővebb tartalommal rendelkező Ügyvéd Jogtár Prémium adatbázisra fizet elő. Az adatbázis tartalmazza a hatályos és hatályon kívüli magyar és európai uniós joganyagot, az alkotmánybírósági határozatokat és egyéb bírósági határozatokat, kommentárokat és iratmintatárral is rendelkezik. Továbbá jelentős segítséget nyújt a szakirodalom kutatásban az európai és magyar jogi bibliográfia. A belépés a http://uj.jogtar.hu/login címen a "Belépés azonosítás nélkül" gombra kattintva történik.

Az adatbázissal kapcsolatos kérdéseivel forduljon az adatbázis referenseihez:

 

Gergely Gábor jogtudomány ggergelylib.unideb.hu 77216; 62264
Orbán Anita jogtudomány aorbanlib.unideb.hu 77226
Pergéné Szabó Enikő gazdaságtudományok, jogtudomány, agrártudományok pergelib.unideb.hu 62263; 88428
[ Bezár ]